Indie Uitgevers Festival

Op maandag 11 september is het allereerste Indie Uitgevers Festival. Indie, dat komt van “independent” en is dus een festival uitsluitend voor onafhankelijke uitgevers. Dat zit zo: de meeste uitgeverijen vallen onder grote concerns, de kleintjes hebben het op allerlei vlakken vaak wat zwaarder maar maken vaak ook veel mooiere boeken (naar mijn zeer bescheiden mening). Ik ben er dan ook trots op, dat ik een van de uitgevers ben die aanwezig is met een stand. Er komen ook auteurs van mij naar de beurs, voor de speeddate sessies. Wie en wat, dat komt later.

Ik denk dat ik de kleinste uitgeverij ben die er tussen staat, want “onafhankelijk” betekent zeker niet altijd piepklein.

Voor alle geïnteresseerde boekhandelaren, bibliothecarissen en pers: wees welkom! Meld je via de site aan voor de nieuwsbrief van het festival. Dat kan hier.