Nieuwsbrief!

Het is veel werk om te maken, maar ik doe het elke keer met veel plezier: de nieuwsbrief schrijven. Soms doe ik het iets te gehaast (dan staan de wandelingen van Gijs en Floor er twee keer in, maar goed die zijn dan ook te leuk om te missen) of klopt er een linkje niet, maar dat mag mijn pret niet drukken. Wat ook heel fijn is om te merken: de lezers waarderen de nieuwsbrieven. Ik merk het aan de bestellingen, aan de reacties en ik zie het natuurlijk ook want ik heb een “opening rate” waar je u tegen zegt. En waarom dan wel, denk je wellicht?

In de nieuwsbrieven staat meer dan alleen Koop Dit Boek Want Het Is Geweldig. Ik heb geen aanbiedingen (dat mag niet, vanwege de wet op de vaste boekenprijs). Ik maak maar een boek of vijf, zes per jaar, dus zo heel veel ‘nieuws’ deel ik niet. Wat ik wel deel, in die nieuwsbrieven? Heel veel nieuwe tips die niet in de boeken passen, of daar al wel in staan maar een beetje ondergesneeuwd. Ik deel vaak genoeg andere websites vol inspiratie. En soms deel ik het nieuws van lieve vrienden of bekenden als zij iets tofs doen. Deze is keer was dat het Reizend Hotel. Een te gek nieuw initiatief van onder andere Helene de Bruin, met wie ik jaren een kantoor deelde in Rotterdam.

Dus als je die nieuwsbrief nog niet hebt, meld je dan aan he. Hier via deze link lees je laatste. Links bovenin de pagina kun je je abonneren. En als je er genoeg van hebt, meld je je weer af. Maar dan weet je tenminste wat je mist.