Rotterdam Rides 22 mei 2022

Zondag 22 mei wordt het festival Rotterdam Rides gehouden. Je vindt meer informatie op de website van het festival hier. Het kloppend hart van het festival bevindt zich hier recht onder de uitgeverij, op het terrein van Biergarten Rotterdam.

Activiteiten Rotterdam Rides

Behalve natuurlijk alles rondom de fiets, je kunt leren fietsen, er is muziek, drinken, eten en… wij hebben een stand waar onze boeken verkocht worden! Pinnen kan en mocht het regenen dan hebben we gerecyclede plastic tasjes om de boeken droog mee naar huis te nemen in je fietsmand of onder de snelbinders. Meer over het festivalterrein vind je op deze pagina.

Fiets mee met de Gebroeders Groen

Er zijn negen rides op het festival. En het leuke is: de Gebroeders Groen, makers van het boek The Wild Wild East, nemen je mee de natuur in. Wegens grote belangstelling is er een tweede ride van de tweeling aan het programma toegevoegd. Meenemen: je fiets én een verrekijker! Want dat er dieren gespot moeten worden, dat staat natuurlijk als een paal boven water.

Backyard Ride met de Gebroeders Groen

De volgende boeken zijn in elk geval te koop aankomende zondag. Kun je er niet bij zijn? Bestel dan gewoon in de webshop!