Twee nieuwe boeken

Zaterdag 11 april stuurde ik een mail naar 15 vrienden tegen wie ik al had gezegd waar ik mee bezig was: ‘de crowdfunding is van start, kun je heel even kijken?’ Inmiddels zijn we twee dagen verder en staar ik vol ongeloof naar het bedrag dat er nu op de teller staat. Crowdfunding, zeker maar ik noem het graag een voorverkoop: je helpt mij heel erg door nú al die twee boeken te kopen, maar je krijgt er ook echt wat voor terug!

De natuur in gaat over wandelen in Nederland. Waar ga je heen, wat zijn de mooie gebieden, wat zijn de tips voor de langeafstandswandelingen, waar ben je het snelst als je in de stad woont. Dit boek wilde ik heel graag helemaal zelf schrijven én fotograferen maar noodgedwongen (corona) laat ik mij nu helpen door andere wandelaars. En daar ben ik ze heel dankbaar voor.

Weekenden aan het water beschrijft mooie logeeradressen in Nederland aan zee, plas, meer of rivier. Als je nu op pad mocht, waar ga je dan een lang weekend logeren en vooral: wat ga je daar dan doen, als je eenmaal je bed uit bent? Ook dit boek is een uitdaging om te maken in deze tijd, maar het wordt mooi!