Wandelboeken @ Nouveau

Blij mee, deze aandacht in de Nouveau van november. Gasthoofdredacteur Truus van Gaal (de vrouw van, ja – maar misschien is hij wel de man van, als je het interview goed leest) houdt van wandelen en dus vroeg Claudia Straatmans, de wandelende hoofdredacteur die zelf ook wandelboeken schrijft of we een aantal wandelingen wilden tippen. Niet te korte, want Truus houdt van stevig doorstappen. Wij ook dus dat kwam goed uit.

De paden op – tips van Lydia

Lydia tipte een tweedaags weekend over het Marskramerpad. De wandeling zelf is mooi maar stiekem dachten wij, dat de lezers van Nouveau ook wel gecharmeerd zouden zijn van FINCH, het hotel halverwege het weekend.

Buitenluchtleven Nederland

En of ik een paar wandelingen op de Wadden wilde doen. Want daar is het ook in de winter mooi, en daar ging het artikel ook een beetje om. Claudia heeft een boek gemaakt met wandelen in alle seizoenen, ik heb nog niet gezien of de wadden daar ook in staan maar ik stuur je er met een gerust hart heen. Het werd, misschien niet zo verrassend, een aantal wandelingen op Schiermonnikoog.