Verwachte boeken

Een sneak preview van de nieuwe boeken die we nú al aan het maken zijn.

Buitenluchtleven Randstad & Groene Hart

Buitenluchtleven wordt een serie. Deel 1 is Buitenluchtleven Nederland, met daarin 255 gebieden waar je fantastisch kunt wandelen. in de nieuwe delen zoomen we in op bepaalde gebieden in Nederland. Deel 2 is de Randstad en het Groene Hart. Met daarin wandelen in en om Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en alles daar tussenin.

Verschijnt ca. half april 2023, prijs ca. € 20

Buitenluchtleven Langs de Waddenzee

Deel 3 in de serie is wandelen langs de Waddenzee. Zowel de eilanden als de wal komen aan bod.

Verschijnt ca. half april 2023, prijs ca. € 20

Een weekend naar buiten

Na het grote succes van De paden op is dit Lydia’s tweede boek voor FJORD. Dit keer gaat ze naar een lekker hotel en verkent vanuit daar de omgeving. De eerste dag gaat ze fietsen, de tweede dag wandelen. Of precies andersom natuurlijk. Nóg makkelijker om te doen dan de van A naar B naar C-wandelingen in De paden op.
De wandelingen/fietstochten liggen, net als de accommodaties, verspreid over heel Nederland. De meeste overnachtingen zijn in een hotel, soms gaat Lydia voor glamping of een ouderwetse jeugdherberg mét kamer voor jezelf.
Het idee van het boek is: een weekend met een plan. Dus een kant-en-klaar idee voor een weekend weg, naar verrassende plekken, lekker actief buiten zijn en ‘s avonds heerlijk eten en een goed bed.

Verwacht mei 2023, prijs ca. € 23,50

Op de hoogte blijven van de nieuwste uitgaven?
Abonneer je op de nieuwsbrief van FJORD of stuur een mailtje naar pers@uitgeverijfjord.com dan zetten we je op de perslijst.

Deze twee boeken gingen aan deze nieuwe vooraf!