Upcycle met NS

Misschien ben ik iets teveel een treingeek geworden, het schijnt nogal besmettelijk te zijn hoorde ik van de mensen van Perron Europa. Het kan ook gewoon komen omdat ik geel een mooie kleur vind, zeker in combinatie met fris blauw. En omdat ik er van houd dat dingen niet zomaar worden weggegooid maar een tweede leven krijgen. Lang leve de NS Upcycle shop.

Inmiddels geloof ik niet helemaal meer klakkeloos allerlei reclame voor zaken die ogenschijnlijk van plastic afval gemaakt zijn. Misschien worden er stiekem ook wel flessen geproduceerd om die vervolgens meteen te verwerken tot T-shirts en andere do good, feel good-producten. Maar al te sceptisch in het leven staan, dat past ook weer niet bij mij.

Vandaar een klein pleidooi voor als je ook van treinen houdt en een klein souvenir, of groot, wilt van je Tienertoer-jaren, of je Interrail avontuur dat strandde aan grens, of welk avontuur in de Nederlandse trein dan ook. Begeef je naar de Rotterdamse Upcycle winkel van NS. Die is van 6 t/m 11 februari op Rotterdam CS. Het hele assortiment kun je op deze site vast bekijken. En daar kun je ook bepaalde zaken bestellen, mocht je deze week niet in Rotterdam komen.